Motivation är A och O för att nå någonting som man drömmer om. I den här filmen får du en inblick i hur jag motiverar mig att förverkliga mina drömmar inför 2011. Självklart önskar jag dig också ett riktigt GOTT NYTT ÅR ! 😀

Jag vill mycket gärna höra dina planer för 2011. Lägg en liten kommentar efter filmen.

Det kan ta en liten stund innan filmen laddat in så ha tålamod…

Du kan även ladda ner det här PDF dokumentet med lite ”motivationsord” 😉 Klicka på bilden. Vi hörs nästa år! Jesper
Share →

11 Responses to Vad gör du på midsommar nästa år?

 1. Marion skriver:

  Gott Nytt År på er allihopa 🙂 Och snälla Jesper, gör filmen nedladdningsbar. Mitt snigelband låter mig inte se den annars :-/

 2. Madeleine skriver:

  Japps visioner har man… och nu ska man bara ta tag i det oxå… ser framemot nästa år!!! GOTT NYTT ÅR!!!

 3. Torben skriver:

  Gott nytt år Jesper!

  Tack för inspirationen, vid midsommar i år har jag börjat tjäna mina första passiva inkomster! Ska bli kul. 🙂

 4. Hallooj!! Gott nytt år på er!!
  Bra med motivation, sämre med tid.
  I mitt liv har det varit så att när det är dags för en förändring och man kommer till insikt om vad som behöver förändras så förfärras situationen, alltså om man inte trivs på ett jobb och behöver byta så kanske man inte förstår det först men när man väl fattar då håller man på att bli galen av allt man inte tycker om helt plötsligt.
  I mitt liv just nu så verkar det inte spela någon roll hur man än planerar för att skapa tid., jag hade mål inför nyår, vissa mål skulle vara uppnådda…..hm, tiden nere i pannrummet när den gamla retstickan verkar vägra att funka vid väderomslag, datorn kraschar & hamnar på lagning….så nu tänker jag inför det nya året att nu, har allt krångel varit, saker och ting har krånglat klart och det är dags för allt det där bra att komma in i ens liv, så om jag planerar dubbel så lång tid så kan det bara bli bra.
  Filmtips: The Secret!!
  Må gott inför 2011

 5. Birgitta skriver:

  Du har så rätt. Jag ritade ner 4 mål och tre av dem blev möjliga inom några veckor. Sen kom lite annat utifrån som gör att det stannat upp, men det sätter nog fart igen. TACK FÖR UPPMUNTRANDE ORD! Göttaste nya året 21011

 6. Jan Ankarmo skriver:

  Gott Nytt år på dig oxå Jesper. Jag hoppas att du och din familj får en trevlig kväll och ett bra 2011.
  Jag skall genast sätta igång med målen.

 7. Michelin skriver:

  GOTT NYTT ÅR..
  Jag har drömmar och jag har versioner och jag planerar och jag har skrivit en fem-lista.
  Till midsommar vet jag precis vad jag ska göra.
  Tack Jesper för dina uppmuntrande ord på vägen..
  Hälsningar Michelin

  PS. Man skulle kunna tro att du filmat här hos mig med skogsavverkarna i bakgrunden. DS.

 8. Marcus Knudsen skriver:

  Mina planer för 2011: Göra färdigt en 3:e webbsida där jag ska sälja avslappningsmusik. Webbsidan kommer gå ganska fort att få upp, sedan kan jag löpande lägga upp ny musik efter hand – när jag vill, eftersom jag älskar att göra musik. Sedan blir det en 4:e sida som kommer fungera som portal till de övriga så att jag kan centralisera (och förenkla!) marknadsföringen. Tack för ytterligare ett kul och inspirerande klipp Jesper!

  • Jesper skriver:

   Hej Marcus!
   Kul att höra att det rullar på för dig.
   Ett litet råd på väg bara när det gäller ”samlingssida/portal”. Jag har ju själv min jesperlinden.se som var tänkt som en knutpunkt för min verksamhet. Det jag kan se nu är att den sidan bara är en belastning och jag hinner inte med att uppdatera den. Man lägger ju hellre fokusen på sidor som genererar nya affärer eller där man har en löpande diskussion. Jag kommer förmodligen att avveckla min statiska ”samlingssida” och istället använda bloggen som en slags samlingsportal. Då blir det en naturlig del i min verksamhet och inte bara en extra sida att underhålla. 😉
   Har självklart inte någon koll på hur ditt upplägg är tänkt men ville bara ge dig min verklighet så att du inte lägger ner tid på att bygga upp någonting som du sedan inte hinner med att underhålla.
   Lycka till med det kommande året!
   Jesper

 9. Hej Jesper!!!
  Härligt med den skogsinspirationen till det nya året….Är mkt nöjd med att ha hittat dig, efter att ha letat i mlm-djungeln som finns där ute, det ena rörigare än det andra. Det här kommer att bli ngt som passar mig det känner jag i hjärtat….Vi hörs av vidare…o tack för att du är rak o klar att förstå!!! God forts. Marie

Lämna ett svar