Om du skulle kunna få en färdig produkt nu direkt utan att lägga ner något som helst arbete…

…och du skulle dessutom få behålla 100% av försäljningssumman om du säljer den vidare till andra…

… skulle det då vara intressant?

17 minuter till en inkomstkälla Det finns många olika produkter att välja mellan och alla kan du börja sälja inom några minuter. Pengarna går direkt in på ditt konto. Låter intressant eller hur? 🙂 Låt mig få förklara vad jag menar…   Hej! För ett par år sedan publicerade jag en rapport som fick en väldig massa kommentarer och väckte många funderingar. Anledningen till att jag överhuvudtaget skrev rapporten var för att jag fick en mängd med kommentarer och frågor från personer som ville starta upp någonting men som inte vill anstränga sig. Jag tröttnade helt enkelt på de här personerna och bestämde mig för att visa en av alla de möjligheter som finns där ute i internetvärlden. En möjlighet där man mycket snabbt kan komma igång. Att det skulle få den responsen hade jag dock inte väntat mig. För min del var det bara en kul ”grej” och jag ser den här rapporten och affärsidén forfarande bara som en kul idé. Tänkte du skulle få den av mig. Affärsidén är fortfarande aktuell så den går mycket bra att använda sig av. Det här är dock ingenting som jag personligen eller mitt företag ligger bakom eller supporterar utan bara en kul liten idé där du förhoppningsvis kan plocka lite guldkorn ifrån som du själv skulle kunna använda dig av. Enda motprestationen som jag kräver för att du ska få rapporten är att du svarar på 4 snabba frågor. Tar högst 3 minuter. Var så god…

Den här rapporten har tyvärr utgått.

Vi hörs! Jesper

Share →

Lämna ett svar