Jag får börja med att tacka alla som kommenterat förra inlägget. Det är responsen och vetskapen om att någon faktiskt är intresserad och har nytt av det som gör att jag vill gå vidare och visa mer. 🙂 I den här filmen kommer jag att visa hur jag har lagt upp ett internetsystem där jag på sikt kommer att kunna omsätta en hel del pengar utan att själv arbeta mer än några timmar i veckan. Jag berättar bl.a. om en av mina egna sidor där jag inte gjort någon extra marknadsföring på över 2 år (egentligen inte så smart) men där verksamheten ändå växer för varje dag som går.  Du kommer att förstå hur det hela fungerar när du sett filmen. Jag bjuder i första hand in mina vänner på Facebook till det här projektet. Så är du intresserad eller helt enkelt bara vill vara min vän så klicka på loggan här nedan och söker upp mig på Facebook. Vi ses där! Klicka på ”f” Jesper Lindén PS. Du får också gärna lämna en kommentar här nedan.  🙂
Share →

20 Responses to Så här är det upplagt…

 1. Marion skriver:

  Bra och instruktiv film, väckte många ide’er. Har en nedladdningsbar, webbaserad produkt som snart är klar att säljas på nätet. En produkt som ligger i tiden, så jag skulle tycka det vore mycket spännande att hänga på ditt projekt.

 2. Agneta skriver:

  En bra film och jag har ett par nedladdningsbara produkter men har inte lyckats få så många namn i min databas så jag vill gärna hänga på och lära mig lite mer hur man lyckas bättre.

 3. Dan skriver:

  Låter fortfarande intressant och kul. Jag är med om plats finns. Jag har tryckt på ”F” , så hoppet kvarstår.

 4. Jag kommer att delta om jag får en chans. : )

 5. Petter Hedman skriver:

  Bra video:) Pedagogisk och lärorik! Jag är gärna med och arbetar!

  Petter Hedman

 6. christoffer skriver:

  Hej jesper!

  Oj skit va kul detta värkar!:) detta vill man ju verkligen va med på!! som sagt jag har lagt ner mycke tid och pengar som inte ha resulterat i något, skulle va skit kul att hänga med detta gäng som du plockar ut.

  MVH
  Christoffer

 7. Ingvar skriver:

  Jesper! En sak jag saknar, eller gärna hade velat ha – tidsangivelse i förväg på dina filmer…! Om jag vet hur lång en film är kan jag se den på en fikarast, eller ”planera” min tid, en icke oväsentlig faktor idag. Som det är nu, sparar jag dem tills jag säkert har tid, istället…

  • Jesper skriver:

   Jag ska försöka tänka på det till nästa film. Eventuellt byter jag layout på videoknapparna så att det där står hur lång filmen är.
   Tyvärr har de senaste filmerna också blivit lite väl långa, men det är ju så mycket man vill visa. 😉

   /Jesper

 8. Anette skriver:

  Hej Jesper!

  Tack för en bra film. Detta väcker många nya ide´er.
  Hänger gärna med här.

  MVH
  Anette

 9. Heidi skriver:

  Hej!

  Otroligt vilka möjligheter, jag har tyvärr ingen egen produkt, men hänger gärna med ändå.

  Hälsningar

  Heidi

 10. Staffan Dunér skriver:

  Hej!
  Jag vill mycket lära mig detta upplägg!

  Men…det låter som om det är grundläggande med en bra produkt/tjänst! Du nämnde din betalda annons på Google. Den genererade 200 – 300 nya personer / månad. Är det i paritet med antal besök på Google så låter det enormt bra! En annons som berättar om en produkt/tjänst kan då vara av ganska skiftande karaktär och kvalité så länge den syns på ett tillräckligt stort forum. Vad gäller för skydd när man lagrar e-postadresser? Jag vill lära mig mer!

  Staffan Dunér

 11. )Tom skriver:

  Tack för en bra film igen skulle gärna va med på detta,MEN KOMMER ALDRIG SKAFFA Facebook.(jag lever mitt liv i frihet)

  Så jag ställer mig i kön med dom utan FB..

 12. Gunilla skriver:

  Hej
  Allt låter väldigt lockande och jag är intresserad, Dina finurligheter är alltid spännande .
  Så jag är gärna med.

  hälsningar

  Gunilla

 13. martin skriver:

  Tja låter som en kombination av squeezepage och affiliate. dvs man erbjuder ngt gratis mot mail, bygger sin ”lista”, fast istället för att sälja något (e-bok eller motsv digital produkt) så erbjuder man regelbundet affiliatlänkar inom den nisch man nu valt att rikta in sig inom, har jag kopplat det rätt?!

  ska bli intressant att följa fortsättningen…

  /Martin.

 14. Janne skriver:

  Hej Jesper!
  Jättebra film, vill gärna vara med när tåget går. Håller som bäst på och försöker få ordning på min WP.
  Hoppas att det kommer tips på hur man installerar vissa saker man behöver. Kanske en autoresponder.

 15. Stefan skriver:

  Hej Jesper,

  Har lagt till dig på FB och väntar på en startsignal 🙂

  Hälsningar
  Stefan
  Norrköping

 16. Jörgen skriver:

  Filmen var kanon det det startade lite nya tankar.

  Jörgen

 17. Ingvar skriver:

  Bra och instruktiva videor, som alltid. Det med tidsangivelse är redan behandlat – tack! Ser att din kollega Jonas Carlström, som också börjat göra bra och instruktiva videor har tidsangivelse med på sina filmsnuttar. Er info kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt.

  Undrar – för 2-3 år sedan ”gav” du bort någon slags start-digitalprodukt, till oss nybörjare, och mht till ditt tips i den här videon, undrar jag om du åtminstone kan nämna några exempel på ”bra” gratis digitala ”produkter”, som man kan börja med? Det är det en(d)a initiala problemet som jag ser det. Vet du någon källa/”bank” för övriga gratisprodukter, inte digitala, får du gärna nämna det också!

  I övrigt hade jag velat ha fler konkreta exempel t ex på autorespondprogram resp databasprogram – dina videor hjälper mig för det mesta att förstå krångliga engelska data-begrepp. Jfr gärna JC.s video nr 2 betr konkreta programexempel.

  Såg i en tidigare kommentar att någon person vägrade finnas på Facebook. Det gör ju inte jag heller, men min ”pseudonym” finns ju där – för antingen är man med på tåget, eller så är man inte det…. Och, tack för att du la till ”mig” som vän (du har ju redan mina personuppgifter!)

  Sen vet jag inte om det här är rätt forum, men jag hade velat ha fler konkreta exempel på vilken hjälp JL No Limiit ger, innan man köper det. Talad info – med i förväg synlig tidsangivelse! är alltid enklare att ta till sig än en massa text att läsa igenom!

 18. Lisa skriver:

  Äääntligen kanske man ska få lyckas med sin internetverksamhet o faktiskt tjäna pengar på det oxå, om man nu får vara med, hoppas hoppas 🙂

 19. MatsN skriver:

  Spännande och jag hoppar gärna med om möjlighet gives ;=)

Lämna ett svar