Du bad om det!  😉

(jag bjuder på kursen, var så god…)

Hej! För ett par veckor sedan bad jag om att få svar på 4 frågor och det har kommit in en väldig mängd svar, TACK! Bland annat frågade jag vad som var det största hindret just nu. Ett av de mest slående svaren på den frågan var: – Jag har vet inte vad jag ska sälja, jag har inga produkter… För min egen del är det här ett ganska allvarligt problem. Hela min verksamhet bygger på att visa hur man startar upp en egen verksamhet på nätet så snabbt som möjligt. Om mina kunder inte tar sig förbi första pusselbiten så blir resten av informationen värdelös. Affärsidén och produkten är ju grunden för att kunna starta igång någonting och börja tjäna pengar. Jag tänkte därför lösa den knuten… 😎 I den rapport som du kan ladda ner här visar jag hur du tar fram produkter eller tjänster som näst intill säljer sig JL NoLimit Produktersjälva. Det är också produkter som passar in perfekt i de automatiska internetsystem som jag brukar prata om. De där systemen som gör att man kan tjäna pengar dygnet runt utan att själv vara närvarande och som går att driva på bara några timmar arbete. Det här är del 1 i den här serien och jag tror att den kommer att påverka din syn på det här med affärsidéer, produkter och tjänster en hel del. Var så god… Klicka här för att ladda ner JL NoLimit Produkter – Del 1 Vi hörs! Jesper PS. Lämna gärna en kommentar nedan när du läst rapporten.
Share →

2 Responses to Produkter som säljer sig själva…

 1. Hej Jesper
  Jag har två produkter som jag hade behövt att koma ut med. Dels HÄLSOCOKOLAD som har både varit med 3 ggr. på Oprah Winfreys show och är med i tidningen DOKTORN och nu senast i
  tidningen BLOSSOM. Sedan skall jag börja att hyra ut bröllopsklänningar BILLIGT, så alla flickor kan känna sig som prinsessor på sin stora dag, utan att behöva att lägga ut många tusenlappar på en klänning som används bara en dag. SNÄLLA HJÄLP MIG !!!!!!!!!
  Många varma hälsningar
  Vilhelmina Ragnarsdottir Olsson

 2. Mariel Naervik skriver:

  Hej Vilhelmina (ovanstående).

  Jag jobbar med hälsa och skulle kanske kunna hjälpa dig att få ut chokladen till en del av marknaden.
  Besök min sida och kontakta mig om problemet fortfarande inte löst sig.

  Vänligen Mariel Naervik.

Lämna ett svar