Det är inte så ofta som jag rekommenderar andras produkter eller tjänster så här rakt på utan att ge en ordentlig genomgång  på vad du kan få ut av det.  Men i det här fallet gör jag ett undantag, för det här är verkligen bra information.

 

En av de STORA nycklarna till framgång på internet.

Marknadsföring på internet handlar till mycket stor del om att fånga intresset hos de som surfar runt och att sedan kommunicera med dem så att de gör som DU vill att de ska göra. Det här är en stor konst och den som behärskar den konsten kommer garanterat att nå framgång.

->>  Låt oss anta att du säljer en produkt eller tjänst för 500kr. Du säljer idag på ca. 5 av 1000 besökare (konvertering på 0,5% vilket är ganska normalt). Du accepterar den konverteringen och försöker att få in så många besökare på din sida som möjligt. Normalt får du in ca. 5000 besökare på din sida och omsätter då ca. 12 500kr på den här produkten/tjänsten.

Men så finns det en konkurrent till dig, med exakt samma produkt/tjänst, som har lärt sig hur man skriver säljande texter. Han har lagt ner lite extra tid på att försöka hitta de där små orden och fraserna som gör att folk stannar upp och lyssnar och som gör att man blir så sugen på produkten/tjänsten att man bara måste köpa den. Hans sida konverterar 20 av 1000 besökare som landar på sidan och tjänar ca. 50 000kr om han får in 5000 besökare på sin sida.

Hängde du med? 😉

Må hända är det jag beskrivit ovan bara ett exempel men det är faktiskt så det ser ut överallt runt omkring på internet. Med rätt texter och upplägg på din sida så kan du gå ifrån 12500kr till 50000kr på en månad med samma produkter eller tjänster som du har idag.

Det är precis det här som Krister Maxe (en av Sveriges bästa copywriters) lära ut tillsammans med Jonas Carlström (internetmarknadsförare) i CopySystemet.

Det är värt vart enda öre och den här kunskapen betalar sig många gånger om. Så jag rekommenderar starkt att du tar en titt på det.

Klicka på länken här så år du mer information…

->>>> http://www.jesperlinden.se/info/copysystemet.htm

 

 

Vi hörs!

Jesper

 

Share →

2 Responses to Copywriting med Copysystemet – från 12 500kr till 50 000kr på en månad

 1. uffe skriver:

  Hej Jesper, intressant att du förmedlar Jonas Carlsrtöms Copysystem. Har ni funnit varandra i någon typ av samarbete nu?

  Jag har tidigare tagit del av dina kurser och Jonas kurser o även en del
  coachning o hjälp att sätta ihop en landningsida, Getresponse mm för min produkt där jag har talat in 13 avsnitt om Mina bästa stresshanterings verktyg om bl.a vardagsstress + en bonus ebok om stress men har nu fastnat pÃ¥ det tekniska…hur jag laddar upp det pÃ¥ landningsidan, nerladdningssidan o säljsidan mm.

 2. Petter skriver:

  Ja, Jonas har en hel del bra information. Skall kika på copysystemet. Han gör väl det tillsammans med Krister Maxe?
  Maxe är ju en fena på Copywriting!

  Petter

Lämna ett svar