Är det garanterade pengar så kan man inte låta bli…

 Jag spelar själv aldrig på spel, men jag måste erkänna att jag faktiskt gjort ett undantag här. 😉

   Titt som tätt får jag olika typer av spelsystem skickade till mig och de brukar landa i papperskorgen med vändande post. Spel handlar om tur och är ett sätt att garanterat förlora sina pengar. Hade det inte varit för alla personer som berättar om hur snabbt och enkelt de tjänat pengar på det här så hade PayBack Express också varit ointressant och jag hade slängt det direkt. Det jag dock upptäkte när jag började läsa var att det faktiskt inte handlar om tur här och att man inte kan förlora. Då blev det faktiskt intressant även för mig. Det går ganska så enkelt att plocka ut 3-4000kr redan till semestern och det är ju aldrig fel.  InzideInfo som presenterar den här möjligheten bjuder just nu ett begränsat antal personer på sin kurs i hur det här går till. Själva kursen är gratis, du får dock betala för portot för att få hem kursen (39:-). Jag spelar som sagt aldrig själv och skulle aldrig rekommendera spel, men i det här är egentligen inget spel (även om det är spelbolag som man tjänar pengar på) det är en investering. Du kan läsa mer om det på PayBack Express Vi hörs! Jesper PS. En av våra tekniker testade förra helgen även InzideInfo’s övriga medlemskap och tjänade över 3000kr på några dagar. Kanske är det så att jag måste tänka om när det gäller spel…;-)
Share →

15 Responses to 3000-4000kr extra till semestern

 1. Alexander skriver:

  Hejsan Jonas 🙂
  Detta låter väldigt intressant, jag har provat endel internetstrategier genom åren men de har inte alltid fungerat så bra. Men är detta som du nu beskriver verkligen 100% chans garanterat att vinna pengar och då 0% chans att man inte förlorar något. Du får jättegärna kontakta mig via mail. Det vore jättesnällt om du ville beskriva lite. För är det idiotsäkert som det sägs på deras hemsida så vore det ju kanon att prova. Men jag skulle gärna vilja prata med någon som har provat det hela själv än att bara läsa på en hemsida och sedan beställa. Ofta skriver många att det är garanterat pengar men ändå % att man kan förlora allt. Vore jättetacksam!

  Ha det kanon..

  / Mvh Alexander

 2. Niklas skriver:

  Är det spel det handlar om dvs. poker, tippning etc eller ska man testa någon produkt eller bygga hemsida och sånt?

 3. Jesper skriver:

  Nej det här handlar egentligen inte om spel.
  Spel är ingenting som jag rekommenderar eller uppmanar till som inkomstkälla. Jag anser att spel är en hobby inte en inkomskälla.

  Här använder du dig visserligen av spelbolag för att tjäna pengar men du förlitar dig inte på tur utan ser bara till att flytta pengar mellan olika spelkonton och kan på så sätt utnyttja den här investeringsformen.
  Eftersom det inte är jag själv som står bakom den här produkten måste jag hänvisa all support och frågor om själva produkten till InzideInfo.

  /Jesper

 4. Peter skriver:

  Hur mycket pengar bör man ha i startkapital för att ligga på 3-4000 och hur många spelbolag?

 5. Marcus skriver:

  Hej Jesper.
  Handlar det om sport-arbitrage? Bonushunting?…

  • Jesper skriver:

   Hej!

   Eftersom vi själva inte driver den här kursen vill helst inte försöka svara på frågor om den. Det blir lätt fel och missförstånd då.
   Det är bättre att du vänder dig direkt till InzideInfo istället.

   /Jesper

 6. Erik skriver:

  Hej Jesper!

  Du brukar påpeka att man tjänar pengar genom att man hjälper människor att lösa deras problem. Tror att det är fallet här också?

  Mvh Erik.

  • Jesper skriver:

   Hej!

   Det kanske inte är lösningen på ett ”problem” men det ger tips på hur man kan tjäna mer pengar vilket är en stor frågeställning för många.
   Så på din fråga om det här är ett tips som kan hjälpa folk så svarar jag definitivt ja. 🙂

   /Jesper

 7. Calle skriver:

  Om det inte är spel vad är det då? Låter som 100% bullshit. Ingen ger bort 3-4000 kr och pengarna måste komma från någonstans.

  • Jesper skriver:

   Låter som du har dragit slutsatser innan du tagit reda på fakta. 😉
   Självklart finns det en logisk förklaring till var ifrån pengarna kommer och hur du gör för att kunna tjäna dem.
   Eftersom det här inte är min egen kurs så vill jag heller inte försöka ge svar på hur det hela går till och så vidare.
   Om du kontaktar InzideInfo som har skapat det här materialet så är jag säker på att du får mer fakta.

   /Jesper

 8. Kalle skriver:

  Hej Jesper.
  Jag har uppskattat dina mail och lärt mig mycket av dem som jag kommer att tillämpa inom sin tid. Men nu rasade du bort från min trovärdighetslista.

  En naturlag säger att ingen kan få något om inte någon annan ger något. Så att spela till sig pengar utan att någon förlorar är omöjligt. Hela upplägget låter som ett klassiskt pyramidspel. De som går in i börjar tjänar och de som igår in på slutet och nte kan sälja sina andelar i slutet förlorar.

  Hur mycket får du för varje som ”klickar”? Nej Jesper här förlorade du en blivande kund som hade tänkt anlita dig för ett kommande projekt.
  Hälsningar

  • Jesper skriver:

   Hej Kalle!

   Jag tror att du drar slutsater utan att ha tagit reda på vad det verkligen är. 😉
   ”Payback Express” handlar inte om tur och det finns självklart en naturlig förklaring till vart ifrån pengarna kommer.
   Eftersom det här inte är min egen produkt (som jag nämnt tidigare här) så vill jag heller inte ge mig in i och förklara hur det hela fungerar. Men om du tar kontakt med InzideInfo som driver det här materialet så förklarar dom för dig hur det hela hänger ihop.

   Åter igen, jag rekommenderar inte spel som en inkomstmöjlighet. Spel är en hobby. Det jag rekommenderar här är dock en inkomstmöjlighet och har inte med tur att gör.

   /Jesper

   PS. Jag tjänar ingenting på att någon klickar på länken eller köper den här produkten.

 9. Carita skriver:

  Hej Jesper,
  Du skrev att det är intressant även för dig. Har du provat?
  Hur har det gått för din tekniker, har han/hon fortsatt? Berätta hur det går. Hittar ej något på nätet om andra som berättar om detta, all info hittar jag bara på inzideinfos sida.
  Jag blir nyfiken men undrar ändå om det är så fantastiskt som alla kommentarer i gul bakgrund på inzideinfos sida berättar….

 10. Birgitta skriver:

  Jag provade och faktum är att jag inte fick ihop 3-4000 kr men dock 1000 kr. Detta eftersom jag inte la så mycket tid på att undersöka hur jag bäst skulle få in mer. Man får en bra instruktion (som jag inte la så mycket tid på). Jag provade för att jag ville lära mig hur det rent tekniskt går till och träna på att göra saker jag inte är van vid. Jag rekommenderar det! Jag fick bra telefonsupport. Man har valmöjligheter till forsättning.

 11. PeterD skriver:

  Jag har skaffat Payback express och det funkar klockrent. Har hämtat hem ca:2500 kr i skrivande stund. Det är idiotsäkert!!
  Jag köpte även ett medlemsskap på deras sida ”sportz.se” och har upptäckt en ny dimension i spelandets värld.

  Nu har jag spelat in 7000 kr på 5 veckor och jag spelar inte varje dag.

Lämna ett svar