Den här artikeln är brutalt ärlig men förmodligen precis det du behöver höra för att skapa dig en inkomst hemifrån. 😉

Hur man öppnar upp världen för att arbeta hemifrån.

Världen och internet är full av möjligheter för den som vill arbeta hemifrån.

Det finns bokstavligen 1000-tals med olika vägar som man kan ta för att skapa sig en heltidsinkomst med bara en dator och internet.
Ändå är det relativt få personer i Sverige som arbetar heltid med en egen internetverksamhet.

Varför?
Det finns ju tusentals personer som tjänar miljonbelopp varje år hemifrån, så varför skulle inte du kunna göra det?

Efter alla de år som jag utbildat i hur man startar upp internetverksamheter så börjar jag få ett rätt bra grepp om vad det är som hindrar folk.
Absolut främsta anledningen är att man förväntar sig att det ska gå snabbt, smidigt och inte kräva för mycket arbetsinsatser eller investeringar. Man letar helt enkelt genvägar.

Om det vore så att det bara krävdes en timme per dag i arbetsinsats och det bara kostade ett par hundralappar per månad och du dessutom inte behövde tänka själv utan bara kunde förlita dig på att någon annan skulle tala om för dig exakt vad du skulle göra varje dag så skulle i princip alla lyckas, eller hur?
Tittar man på många av de internationella sidorna för ”hur-man-blir-miljonär-på-internet” så är det ju precis så här som de lägger fram det. Du behöver inte kunna någonting, det kostar nästan inget och du behöver knappt lyfta ett finger.

Alla som försökt sig på det här vet mycket väl att det inte stämmer.
Det är väldigt många som ”bränt” sig.

Så hur gör man då om man nu står på ruta 1 och drömmer om att komma igång med en liten internetverksamhet hemifrån?

Min absolut främsta rekommendation är att du starta med de här 2 sakerna.

1.     Lär dig hur man sätter upp en enkel hemsida.

2.     Börja bygg på en egen emaillista med potentiella kunder inom det område som du vill arbeta med.

Det blir lite patetiskt när man ser hur många personer som köper kurs efter kurs och spenderar tusentals med kronor för att försöka hitta genvägar till att blir rika på internet och inte ”orkar” ta tag i de här 2 punkterna först.

Det tar bara några veckor att på sin fritid lära sig hur man bygger hemsidor, tillräckligt bra för att kunna starta upp de flesta typer av internetverksamheter.
Det tar ca. 1 år att bygga upp en emaillista som gör att du kan få ett riktigt bra tillskott i kassan varje gång du skickar ett mail till den.

Så med andra ord…

Sluta leta efter genvägar och lägg ett par timmar per kväll under en månad framöver för att lära dig grunderna.
Den lilla investeringen i tid kommer att öppna upp 1000-tals med möjligheter för dig.
Det är de enkla kunskaperna som jag personligen lever på och jag är aldrig för en enda sekund orolig för att bli arbetslös eller för att inte ha några pengar. Med de kunskaperna finns det alltid inkomstmöjligheter, både i Sverige och internationellt.

Jag har som sagt under ganska många år nu kommit i kontakt med personer som vill starta upp verksamheter och jag har utbildat många inom det här området.
I min senaste kurs, JL Projekt 1000, har jag försökt att dra ner allting till den snabbast möjliga uppstart för en person som ännu inte kommit igång.
Jag har försökt att använda mig av den erfarenhet som jag samlat på mig under åren och försökt att skala bort allting onödigt så att alla ska kunna får den grundkunskap som man behöver utan att behöva lägga ner månader på att gå igenom tråkiga kurser.

JL Projekt 1000 är egentligen inte någon traditionell kurs utan mer ett projekt som man går in i.

Alla bygger upp sin egen verksamhet samtidigt som man lär sig hur det fungerar.
Vi har inte kört det här projektet speciellt länge ännu men att döma av den enormt positiva feedback som jag fått hittills så är det här nog en av de bästa ”kurser” som jag släppt så här långt. 🙂

Vill du vet mer om det här projektet och hur du kan öppna upp en värld med 1000-tals inkomstmöjligheter så kan du gå in på länken här nedan.


http://projekt1000.com

Vi hörs snart igen!

Jesper

Share →

7 Responses to 1000-tals möjligheter att arbeta hemifrån på heltid!

 1. Marcus Knudsen skriver:

  Snacka om rakt på sak. Underbart 🙂 Denna måste jag länka från min facebook.

 2. Mikaela Bjerring skriver:

  Jag läser ofta din blogg, super;)
  Jag har redan kommit igång och öppnat en affiliate verksamhet på nätet baserat på hälsa, välbefinnande och personlig utveckling. jag ser fram emot att hitta fler tips på din sida om hur jag kan få mer trafik och öka min inkomst. När det gäller nyhetsbrev utskick, vad rekommenderar du? Jag använder nu mailchimp.

  • Jesper skriver:

   Hej!
   Kul att du kommit igång.
   När det gäller emailtjänst så rekommenderar jag självklart vår egen autoresponder. 😉
   Den är dock just nu enbart tillgänglig för våra medlemmar på medlemsportalen.
   Mailchimp har jag tyvärr aldrig testat så jag vet inte hur de är i jämförelse med vår tjänst.

   /Jesper

 3. Pierre skriver:

  Mycket bra Jesper! Instämmer helt med dig…

 4. John skriver:

  Hej Jesper!
  Efter att tittat igenom film fyra om J-L projekt 1000 som du skickade i går 13/3 har jag bestämt mig för att gå med men det är problem med betalningen, jag kommer inte fram till J.L projekt 1000. Vad kan vara fel?

  Mvh
  John

 5. Michelin skriver:

  Hej Jesper…
  Jag har haft min blogg ett bra tag nu, och jag har försökt på olika sätt försöka få in nån krona men det verkar som om jag inte har gjort rätt, för det är inte många kronor som kommer in …
  Kan du ge mig ett gott råd?
  Vad gör jag för fel?
  Har jag kanske för mycket reklam / affilite m.m. så det skrämmer folk.. eller vad ?
  Jag skulle verkligen behöva lite klirr i kassan eftersom jag är sjukpensionär idag och jag har all tid i världen att sitta framför datorn och jobba lite…….. men jag behöver göra det på rätt sätt..
  Ha en fortsatt fin vecka.
  Hälsningar Michelin

  • Jesper skriver:

   Hej!
   Det första som du måste fundera över är vilken målgrupp som du vill attrahera. Känns idag som du skjuter på både stort och smått vilket resulterar i att din blog inte blir riktigt attraktiv för någon att följa. Rikta in dig på en specifik målgrupp och rikta alla din inlägg och erbjudanden till den målgruppen specifikt.
   Sedan är det också så att fler annonser inte är lika med mer intäkter. Det är bättre att ha ett fåtal, men som verkligen passar in perfekt för den målgrupp du vänder dig till.

   /Jesper

Lämna ett svar