SommarhemsidaJag är på ständig jakt efter att hitta lösningar och upplägg som kan förenkla det här med att starta upp en egen automatisk internetverksamhet. Måste erkänna att det inte alltid är lätt att hitta rätt lösningar som både är tillräckligt kraftfulla för affärsverksamheter och samtidigt enkla att hantera även för en nybörjare. Dessutom får det inte vara för dyrt då många av de som jag försöker hjälpa ännu inte kommit igång och kanske är lite osäkra på hur mycket pengar de vågar satsa. I det som jag presenterar idag bör inte priset vara någonting att fundera över då vi faktiskt bjuder på det. 😉

…………………………………………………………………………………….

Skulle det här hjälpa DIG att ta ett stort steg framåt mot din internetdrömmar?

Om vår tekniker hjälper dig med att sätta upp ditt webhotell, hyra domännamn (hemsidesnamn) och att installera ett hemsidessystem där du direkt kan börja bygga på din hemsida, skulle det då hjälpa dig? Förmodligen skulle det hjälpa en hel del eftersom du då direkt kan komma igång med att lägga in texter, bilder och annat innehåll på din sida. Du får hjälp med att ta ett stort kliv över den första tekniska fasen. 🙂 Det är precis så jag tänkt med årets sommarkampanj. Vår tekniker har gått med på att hjälpa till med ett antal uppsättningar av hemsidessystem nu under sommaren. Eftersom både han och jag också vill ta några lediga dagar så kommer det här att var mycket begränsat i antal. Men är du intresserad av att få upp grunden i din egen hemsida och din automatiska internetverksamhet så är det här ett ypperligt tillfälle att få hjälp. Du betalar ingenting extra för att få hjälp med installationen så billigare än så här kan det faktiskt inte bli, inte ens om du gör det själv. 😉 Här kan du läsa mer om vår sommarkampanj ”Sommarhemsida”. klicka här för att få mer info –>Sommarhemsida     Jag får också passa på att önska alla en riktigt skön sommar! /Jesper PS. Det system som hjälper till att installera är precis samma som vi använder själva på både den här bloggen och på vår nya medlemsida. Det är riktigt kraftfullt men samtidigt enkelt att använda, underhålla och bygga vidare på. .
Share →

3 Responses to Vi bjuder på installation av hemsidessystem…

 1. Webbdo skriver:

  Oj Jesper!

  Detta var inget dåligt erbjudande! Jag hade aldrig kunnat hålla ett så lågt pris på mina tjänster…

 2. Peter Winberg skriver:

  Återkommer inom kort, ett datorickesnille som jag har väntat på detta!

 3. Ralf Ahlvik skriver:

  Hej jesper / co . Jag är med hela tiden men kommer inte till slag /beslut kan detta bero på rädsla som fins där ute på internet. jag har en websida sen 2 år men kommer ingen vart med den. hostgator . mvl . Ralf Ahlvik . from. Finland.

Lämna ett svar