Jag har en liten present som du kan ladda ner här nedan. I snart 10 år har jag arbetat med att ge tips och råd om hur man startar upp, driver och utvecklar internetverksamheter. Men jag känner mig väldigt frustrerad… Av alla de tusentals personer som tagit del av det jag publicerat genom åren är det tyvärr väldigt många som aldrig kommer igång och börjar tjäna pengar på allvar. De flesta köper kurs på kurs på kurs under flera år, testar lite men kommer aldrig över krönet. Jag tog mig därför tiden att skapa en rapport som jag tror, av hela mitt hjärta, kan komma att förändra många människors liv – om de nu vill det. Över 60% mer i inkomst… Det är några enkla råd och principer som faktiskt har förändrat mitt eget liv, och mitt företag, totalt. Jag ökade min inkomst med 60% på 2 månader efter att ha genomfört en övning som bara tog mig ett par timmar att genomföra. Jag har skapat den här rapporten enbart för att hjälpa så många som möjligt. Det finns ingen försäljning eller några erbjudanden i den och mitt personliga mål är att få fler människor att verkligen lyckas. Det enda som jag vill ha tillbaka är en kommentar efter att du läst rapporten. Var så god! http://jesperlinden.se/det-stora-steget-mot-framgang/
Share →

3 Responses to Stora steg mot framgång – gratis rapport

 1. Lena skriver:

  Mycket inspiration och skönt att få en checklista redan innan man börjar. Tack! Jag ska ”nog” snart.

 2. Ulla-Kristin Amilon skriver:

  Du ville ha feedback på din rapport. Här kommer den:
  Fick mig en rejäl snytig och spark i häcken samtidigt blev jag ordentligt omruskad. Jag skrattade, grät och håret stod som på en arg igelkott.
  Så rätt, så rätt. Jag kände så väl igen mig. Din rapport fick mig att fundera över allt här i livet.Nu åker ”du kan inte”ut och ”så kan du inte göra” får hålla tyst.Visseligen tog det mig 3 dagar att läsa bit för bit och smälta det du skrev, men dagboken/anteckningarna har börjat trilla på papper.
  Stort tack till dig

Lämna ett svar