Det börjar närma sig start för vårt projekt för de närmaste 3 månaderna. Jag är övertygad om att det här kommer att vara ett av de mest spännande projekt som jag hittills startat upp. 🙂 Varför? Jo, därför att jag tror att vi tillsammans kommer att se resultat av det ganska så snabbt. Förhoppningsvis kommer det börja ticka in potentiella kunder till alla deltagares emaillistor redan om några veckor. Så fort det börjar komma in potentiella kunder kan vi också omsätta det i pengar och få det att växa månad för månad framöver… Alla (som inte bara sätter sig på ändan) kommer att ha sidor uppe som kan generera pengar innan vi är klara med projektet. Jag kan självklart inte garantera en inkomst, det vore oansvarigt att göra det, men de principer som vi kommer att bygga det här omkring och de tekniker när det gäller hemsidor och marknadsföring som vi kommer att starta upp framöver finns det redan 1000-tals personer världen över som tjänar bra med pengar på. Sedan är det självklart upp till var och en att se till att det blir genomfört. Tänkvärt uttalande: – Man kan bli expert på vad som helst genom att bara läsa många böcker, men man har ingen nytta av det förrän man använder det i praktiken. 😉 Här är filmen som berättar vad det är vi ska göra framöver: Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Vi hörs! Jesper PS. Lämna gärna en kommentar nedan. Dina kommentarer gör att man vill arbete vidare. Det finns ingenting värre än en tyst publik. 😉
Share →

8 Responses to Projekt 1000 har öppnat…

 1. Hej

  Vill verkligen vara med på projektet. Precis vad jag behöver. För att presentera mig så är jag en 35-årig kvinna (känns konstigt att skriva men tjej låter lite väl uppskattat haha) som bor med min sambo, 2 barn och hund. Just nu är jag mammaledig och har varit det i lite mer än två år. Mina barn kom väldigt tätt.
  Lider just nu av ångest av att gå tillbaka till jobbet eftersom det närmar sig. Jag har faktiskt letat länge efter något som kan ge pengar utan att behöva ha 8-5 jobb så jag kan tillbringa mer tid med familjen. Din sida är den enda sida som låter vettig. Även om det inte är så länge sedan jag såg den.
  Sa jag att jag verkligen vill komma med. Behöver något utvecklande roligt och lönsamt projekt att jobba hårt med. Kommer att ge allt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ha en härlig dag!
  Angelica

 2. Kristian skriver:

  Hej Jesper,

  Låter mycket spännande och jag har själv funderat i dessa banor tidigare utan att kommit tillskott. Jag jobbar som webbmaster samt är egen företagare så jag har en del koll på tekniken runt webb och e-handel men jag har inte tagit mig tid till detta ännu. Men med din hjälp så skulle nog även jag få tummen ur. Hur mycket är den totala kostanden för allt detta? Medlemsavgift, webbhotell, domän, e-mailsystem etc.

  Mvh,
  Kristian

 3. Kristian skriver:

  Hej igen,

  Jag vill bara förtydliga min tidigare kommentar. Det jag menar är hur mycket kommer detta att kosta per månad efter de 3 första månaderna då priset är 3 x 500kr?. Du nämnde i videon att allt detta kostar runt 2500kr i normala fall.

  En sak till, om jag väljer Projekt 1000 behöver jag även 30 Dagar kursen då?

  Mvh,
  Kristian

  • Jesper skriver:

   Hej Kristian!

   Självklart en relevant fråga.
   Under de 3 månader som vi arbetar tillsammans ingår webhotell, domännamn och emailtjänsten. Därefter får man själv välja hur man vill gå vidare.
   Du kan välja att fortsätta medlemskapet för 500kr/månad och behålla tjänsterna samt få fler tips och trix varje månad på hur du kan utveckla din verksamhet med mer trafik till sidan och hur du ökar försäljningen.
   Räcker det med de 3 första månaderna så kan du istället välja att hyra enbart webhotellet och emailtjänsten (eller enbart det ena eller det andra). Normalpriset för webhotellet är 299kr/kvartal eller 997kr/år, och för emailtjänsten (med 5000 utskick per månad) är kostnaden 250kr/mån. Vi kommer dock att sätta ihop ett paketpris för båda tjänsterna till ett bra pris när det blir dags. 🙂

   För att vara med i Projektet behöver du inte ha kursen ”30 Dagar”.

 4. Ove skriver:

  Hej
  Har jag uppfattat rätt att vi ska ut internationellt? Jag har fått uppfattningen att det är så ”smått” i lilla Sverige om man inte jobbar med internetmarknadsföring eller pengar (här verkar det finnas en enorm konkurrens). Jag tycker att det är så svårt att finna lite längre keyword på svenska i mindre nischer. Eller?
  Har för närvarande en del sidor med Adsense.
  Väntar också på svar på Kristians frågor ovan
  Hälsn
  Ove

 5. lillemor skriver:

  Hej,
  Spännande projekt och en resa jag gärna skulle vilja hänga med på.
  hälsningar
  Lill

 6. Klas skriver:

  Hej,
  Är väldigt intresserad av detta projekt och skulle vilja vara med från start. Hoppas jag blir en av dom som får ta del av detta.

  Med vänlig hälsning
  Klas Eriksson

Lämna ett svar