Ska det vara så ”jäv…” svårt att få till en hemsida? Det är ungefär så jag tolkar många av de frågor och funderingar som jag fått under de sista 2 åren. 🙂 För ca. 2 år sedan startade vi upp gör-det-själv kursen JL Hemsida där jag berättar hur man på snabbast möjliga sätt kan sätta upp en professionell hemsida utan tidigare kunskaper. Systemet som vi visar upp är det egentligen inget fel på. Min tanke med den kursen vara att visa ett av världens bästa hemsidessystem där man kan utveckla och bygga vidare på sin hemsidessatsning i alla riktningar. Men det här var kanske ett litet misstag. För när jag analyserar det hela så här 2 år efteråt så inser jag att 9 av 10 personer som startar igång sin första internetverksamhet inte har behov av ett så stort system som det som vi beskriver i JL Hemsideskursen idag. Därför är det med stor glädje som jag kan presentera den här videon… Se också den här videon så får du reda på hur du kan komma igång redan under nästa vecka. ………………………………………………………………………….. Klicka här för att boka din plats: JL NoLimit med installation Vi hörs! Jesper
Share →

2 Responses to Installation hemsidessystem 1kr

 1. Stefan skriver:

  Hej Jesper!

  Det är helt klart ett attraktivt erbjudande. Själv är jag intresserad av att använda wordpress enbart.

  I vilket system är denna sida (denna blogg) uppbyggd? Vad heter mallen (om du använder wordpress)?

  Mvh
  Stefan

 2. Birgitta skriver:

  Nu har jag WordPress installerat! Verkar bra. Nu är det bara att lära sig resten. En sak i taget.

Lämna ett svar