Close

 

| Video 2 | Video 3 | Bonus video


Projektet ”0 till 100 000:- på 90 dagar” är en del av portalen ”Sveriges Smartaste Marknadsförare”.
(Är du redan medlem har du också tillgång till det här projektet.)

Projektet har startat men du kan ansluta precis när du vill och ta det i din egen takt.
Allting finns publicerat på medlemsportalen, steg-för-steg.
Välkommen!

10 Responses to Automatiska säljsystem – del 3

 1. Nicklas skriver:

  Hej otroligt vad man faktiskt har längtat efter detta projekt! Man läser ser och hör varenda dag att arbetslösheten stiger och massor blir av med jobbet, men min tanke är fortfarande att internet är den stora marknaden. Detta måste man bara veta. Jag har länge gått i tankarna att starta upp något eget, min fru har börjat, så det är bara jag kvar……så vi syns/Nicklas

 2. Joakim skriver:

  Hej Jesper!

  Ditt nya projekt låter mycket intressant. Om man som jag redan har en internetverksamhet idag men är intresserad av marknadsföringsdelen i det här projektet, finns det någon möjlighet att ta del av endast den?

 3. Hasse B skriver:

  Hej och tack för ännu en intressant (och roligt animerad) video. Som vanligt tänkvärd och ”på
  pricken”. Har köpt liknande från utlandet men man kan fastna även om de också innehåller en hel œdel instruktioner med show-screen-metoden. Så detta är intressant.
  En fråga: Du säger att WordPress är gratis. Ja, men det krävs Worpress.ORG för detta och då
  krävs webhotell vilket kostar i sig. Men det ingår alltså i de 495,- ?
  Är det ett speciellt som du valt?? (Har redan ett och för att få tillgång till vissa sidor i mitt tidigare erbjudande krävs pren.på ännu ett annat…)

  • Jesper skriver:

   Hej Hasse!
   Det stämmer att du måste ha ett webbhotell för att installera WordPress. Men själva programvaran WordPress är helt gratis vilket är en riktigt stor fördel i jämförelse med många andra programvaror för att bygga hemsidor.
   Det stämmer också att det ingår både webhotell och emailtjänst i de 495kr/mån som medlemskapet kostar. Webhotellet är vårt eget och du kan där lägga upp flera sidor med olika domäner (egna domäner) om vill. Har du redan ett webhotell kan du självklart använda dig av det hotellet för att driva din sida. Vi kommer dock att använda JL webhotell som grund för våra instruktioner.
   /Jesper

 4. martin skriver:

  Vill ha en bra produkt att salja i slutandan

 5. Roland skriver:

  Låter mycket bra Jesper , då kör vi ..
  –Roland–

 6. Börje skriver:

  Hej Jesper!

  Det jag känner till om marknadsföring och om man vill starta ett företag oavsett om det är på internet eller fysiskt så måste man som grund först ha en affärsidé. Utan affärsidé inget företag. Om jag just nu ej har någon affärsidé eller ej riktigt vet vad jag ska satsa på men vill starta upp något på internet kan jag vara med i ditt projekt ändå eller måste jag först ha en affärsidé innan jag kan hoppa på i ditt projekt?

  Mvh
  Börje

  • Jesper skriver:

   Hej Börje!

   För att du ska få ut någonting av det bör du åt minstonde ha en idé om inom vilket område som du skulle vilja arbeta.
   Det här projektet (eller medlemssidan) innehåller en del tips om hur man tänker för att ta fram en bra affärsidé och utveckla den, men själva projektet är inte tänkt att vara någon kurs i hur man hittar affärsidéer och produkter, utan mer om affärsutveckling och marknadsföring på internet.

   /Jesper

 7. sara skriver:

  Såg fram emot kursen, segt att du dock knutit den som jag uppfattar att du gjort. Har redan nästan allt material klart ville ha dina tips. Webbhotell o wordpress redan installerat.
  Finns det inget annat sätt att ta del av kursen än via webbhotellet?
  Mvh sara

Lämna ett svar