Close

 

 | Video 2 | Video 3 | Bonus video

Jag vill mycket gärna höra vad du tycker och tänker.
Lämna en kort kommentar längst ner på sidan. 

Steg 1 – Lämna en kommentar nedan.
Steg 2 – Se nästa film…

21 Responses to Automatiska säljsystem – del 2

 1. Anders skriver:

  Låter mycket intressant. Eftersom jag vill syssla med att sälja andras produkter men inte lyckats tidigare, så är jag intresserad.

 2. Heidi Hallerström skriver:

  Låter mycket intressant med ditt nästa projekt. Det du tog upp med att fastna i de tekniska lösningarna tror jag för min del att det beror på att i den miljön känner jag mig hemma. Entreprenad och försäljning är stora lite skrämmande projekt som man vill lära sig bli vän med och nu är jag på god väg. Du har lyckats få ner det på en behagligt begriplig nivå. Jag är mycket tacksam så här långt.

  Heidi

 3. Owe Hallin skriver:

  Jesper,
  Som vanligt kommer du med bra info.
  Listan är guld värd, om vi låter den arbeta.

  Är du nybörjare inser du inte hur viktig listan är.
  Alla är vi barn i början så är det med allt vi sysslar med.

  Har du något år eller två som marknadsförare på nätet så inser du det. Pengarna finns i listan!

  Jag gillar att lyssna till dig Jesper, du kommer alltid med bra synpunkter.

  Owe Hallin
  Spets o Slut

 4. Nicklas skriver:

  Som vanligt bra info, ligger i startgroparna att starta upp något eget framöver,så man behöver lite mer info för att verkligen komma i gång/

 5. Stig skriver:

  Skall bli intressant att följa de kommande filmerna…

 6. magnus skriver:

  Tack för en inspirerande film, ser fram emot nästa.
  Behöver utveckla genom att börja skapa databas.
  hälsn Magnus

 7. Claes skriver:

  Kanon – som vanligt är dina filmsnuttar och projekttankar jättebra.
  Jag tar till mig det mesta av vad du skickat under de senaste åren och känner mig träffad inser att det största problemet är att få tummen ur … och ta tag i det man tänkt sig, ta någon vecka ledigt och verkligen göra ett seriöst försök i stället för att gå och vänta på att man ska få tid över från sitt dagliga 110%-jobb. Klart intresserad av vad som kommer.

 8. Henriette skriver:

  Jesper, nu har du gjort mig nyfiken. Jag har pluggat igenom No Limit Portalen och är i slutändan av JL Affärsutveckling. Har gjort min Squeeze page och håller på på hemsidan och har en hel del utvekclingsidéer, men … jag har en inbyggd spärr att lansera min idé kanske p g a bristande självförtroende. Jag hoppas ditt nya projekt ger mig råg i ryggen att fortsätta.

 9. Marcus skriver:

  Hej Jesper! Tack för ännu en bra film. Gillade liknelsen med korridoren, stämmer hur bra som helst. Ser fram emot nästa film och mer av vad kursen faktiskt innebär i detalj. Kommer den foka mycket på marknadsföring, copy, keywords och sånt som verkligen konverterar. Är personligen däri jag tycker att utmaningen verkligen ligger. Tack igen för filmen/filmerna, är alltid kul att se och uppskattat att du gör dem.

 10. Ralf Ahlvik skriver:

  Jag har hört på dina vidio klipp och läst komentarer men jag har inte tror jag at någon är Finländare kanske det beror på at finnar bara kan finska men det är inte sant jag pratar 3 språk.

 11. Renée skriver:

  Det här verkar mycket intressant, jag skulle vilja prova..

 12. Benny Brogan skriver:

  Det finns alltså 2 projekt varav detta är projekt1000 och nästa
  0 till 100.000 på 90 dagar.
  Jag hoppas på det förstnämnda.

 13. Peter skriver:

  Hej Jesper, stort tack för mycket bra material. Jag instämmer helt med Claes kommentarer 8:e oktober.

 14. Mikael Roth Johansson skriver:

  Mycket intressant och lärorik film! Jag ser framemot nästa film.

 15. Kenneth Alexandersson skriver:

  Hej Jesper!
  Varför gör jag inte som Du säger?
  Jag blir så grymt besviken på mig själv. Jag har följt dig och dina kampanjer under flera år nu. Varje gång säger jag till mig själv, Jesper har helt rätt. Det är så man skall göra. Jag har också startat upp flera gånger, men fastnat på vägen och inte kommit i mål. Varför???
  Nu hoppas jag att jag mognat och gör som Du säger, för under tiden har jag provat alla andra genväger utan resultat.
  Nu gör jag ett nytt försök!!
  Kenneth

 16. Karin skriver:

  Intressanta filmer, sätter igång processer i huvudet…

 17. Sanna skriver:

  Du lyckas verkligen på ett lätt sätt ska intresse för eget företagande på nätet. Gillar din positiva ton och den input du ger. Det känns inte längre som ett oövervinnerligt projekt att komma i gång.

 18. Tommy skriver:

  Hej Jesper, mycket intressant info som vanligt när det kommer från dig. Håller fullständigt med vad kenneth skrev om i december 2012 jag ska också göra ett nytt försök nu!

 19. Lukas Englund skriver:

  Mycket intressant och inspirerande!

 20. Jennifer skriver:

  Väldigt intressant faktiskt, frågan är väl hur vida man kan ”kopiera” en företagsidé så pass rakt av som det nästan beskrivs. Osäkerheten är väl mest i tekniska svårigheter som man än inte är van vid, jag hoppas på att få höra mer spännande information i nästa klipp! Tack för hopp

Lämna ett svar